Tourist Center Marko, Plitvice Lakes

Kontakt

Marko, obrt za ugostiteljstvo
+385 47 801 686 – recepcija
+385 95 511 9309 – recepcija
Hrvatska, Plitvička jezera 47245 Rakovica, Oštarski Stanovi 130a
hrvatski, english, njemački, talijanski

Podatci apartmana

Terasa, balkon
S pogledom na more
Parking
Kuhinjska oprema
Klima
Grijanje
Kućni ljubimci
Tv
SAT- Tv
Internet
Rostilj

Udaljenost od:

Većeg grada 60 km Karlovac
Centra mjesta 3000 m
Restorana 10 m
Liječnik 3000 m
Plaža
More
Trgovine 3000 m

 Villa Bubi Pula

 Villa Orsera Vrsar

Podatci, cijene apartmana

Apartmani Br. kreveta Kategorija Predsezona Sezona Podsezona
Marko Ro - (2-3) 3 * * *
Apartmani Površina Spavaća soba Dnevna_soba Kuhinja Kupaonica/wc Terasa, balkon
Marko Ro - (2-3) 12 1 0 0 1 1

Prices 2018 (en, hr) ...
Turistički centar Marko nalazi se 12 km sjeverno od središta Nacionalnog parka Plitvička Jezera i 15 km južno od slapova Rastoke u mjestu Oštarski Stanovi. U ovom mirnom mjestu na pola puta između dviju prirodnih ljepota uživajte u netaknutoj prirodi uz razne mogućnosti za zabavu, rekreaciju, odmor i uživanje.
U sklopu turističkog centra Marko nalazi se poznati restoran s dugogodišnjom tradicijom koji nudi jela domaćih specijaliteta i originalnih receptura. Jela se protežu od hladnih predjela, juha i pizza pa sve do specijaliteta kuće i deserta koji su posluženi u ugodnom ambijentu na otvorenoj terasi ili klimatiziranom interijeru.
Imamo 4 objekta u krugu 50 m, economy sobe – villa Domagoj, standard sobe – restoran Marko, superior sobe – vila Dora i apartmani Ivka
Pomoćni ležaj samo u trokrevetnim sobama Domagoj u Dora i to na upit, cijena je 21,00 euro.
Psi mogu biti smješteni samo u vili Domagoj.
"Sobe Marko" nalaze se iznad restorana "Marko" i sadrže standard dvokrevetne te trokrevetne sobe. Svaka soba opremljena je posebnom kupaonicom sa tušem, sušilom za kosu, TV LCD sa satelitskim priključkom, besplatanim wifi-om, klimatizacijom i grijanjem, mini hladnjakom te osiguranim parkirnim mjestom.
Korištenje bazena koji se nalazi u sklopu turističkog centra "Marko" uključeno je u cijenu sobe. U cijenu sobe nije uključen doručak.
"Villa Domagoj" sadrži economy dvokrevetne i trokrevetne sobe uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja u trokrevetnu sobu (na upit). Svaka soba opremljena je posebnom kupaonicom sa tušem, sušilom za kosu, TV sa satelitskim priključkom, besplatanim wifi-om, klimatizacijom i grijanjem te osiguranim parkirnim mjestom.
Korištenje bazena koji se nalazi u sklopu turističkog centra "Marko" uključeno je u cijenu sobe. U cijenu sobe nije uključen doručak.
"Villa Dora" sadrži superior dvokrevetne i trokrevetne sobe uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja u trokrevetnu sobu (na upit). Svaka soba opremljena je posebnom kupaonicom sa tušem, sušilom za kosu, TV LCD sa satelitskim priključkom, besplatanim wifi-om, klimatizacijom i grijanjem, mini hladnjakom (na upit), balkonom s pogledom na prirodu (na upit) te osiguranim parkirnim mjestom.
Korištenje bazena koji se nalazi u sklopu turističkog centra "Marko" uključeno je u cijenu. U cijenu sobe nije uključen doručak.
"Apartmani Ivka"
Imamo 2 apartmana, svaki apartman ima spavaću sobu gdje može spavati 3 osobe + dnevna soba s kuhinjom gdje može spavati 1 osoba, svaki apartman ima kupaonicu s tušem/WC, dodatni WC, klima, besplatan wifi, terasa i parking mjesto, novi apartmani, napravljeni ove godine.